ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου

Χάλκινος ο Απόστολος Χρήστου!

 

Ένα ακόμα μετάλλιο πρόσθεσε στην πλούσια συλλογή του ο Απόστολος Χρήστου!

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό των 100μ. ύπτιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Ντόχα του Κατάρ, τερματίζοντας στην 3η θέση με 53.36 και κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο!

Πολύ καλή παρουσία και από τον Βαγγέλη Μακρυγιάννη, ο οποίος επίσης συμμετείχε στον τελικό, τερματίζοντας σε χρόνο 53.38 και παίρνοντας την τέταρτη θέση.

Read More

Ντόχα 2024 -Κολύμβηση: Στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Δημήτρης Μάρκος με πανελλήνιο ρεκόρ στα 800μ. ελεύθερο

 

Θέση στην ελληνική αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες έκλεισε ο Δημήτρης Μάρκος. Ο Ελληνας κολυμβητής πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στα 800μ. ελεύθερο με 7:49.97, στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα, και παράλληλα έπιασε το όριο για το Παρίσι (7:51.65) και εξασφάλισε την παρουσία του στο μεγάλο αθλητικό ραντεβού του καλοκαιριού.

 

Το προηγούμενο πανελλήνιο ρεκόρ ήταν 7:51.27 και το είχε ο Κώστας Εγγλεζάκης από τις 9 Φεβρουαρίου 2020, στη Νίκαια της Γαλλίας.

 

Read More

Δεύτερη η Πλατανιώτη στον προκριματικό του ελεύθερου σόλο! Βάζει πλώρη και για άλλο μετάλλιο!

Σε τρομερή φόρμα η Ευαγγελία Πλατανιώτη, έβαλε πλώρη και για δεύτερο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ντόχα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, μετά το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε χθες (3/2) στο τεχνικό πρόγραμμα του σόλο, κατέλαβε σήμερα (4/2) την δεύτερη θέση στον προκριματικό του ελεύθερου προγράμματος και θα διεκδικήσει θέση στο βάθρο στον τελικό που θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης (6/2, 19:00).

Read More

Στην κορυφή του κόσμου η Ευαγγελία Πλατανιώτη!

Έγραψε ιστορία η Πλατανιώτη! Η 29χρονη αθλήτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου στην Ντόχα στο τεχνικό πρόγραμμα του σόλο.

Συγκεντρώνοντας 272.9633 βαθμούς στον τεχνικό σημείωσε μία τεράστια επιτυχία. Η Πλατανιώτη είχε πάρει την πρώτη θέση και στον προκριματικό, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, ενώ σήμερα κατάφερε να βελτιώσει τη βαθμολογία της.

Read More