ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 September, 2023 - 19:36

Categories: 

«Άλμα» για τον Πανσερραϊκό με ματσάρα!

Ο Πανσερραϊκός πήρε μεγάλη νίκη επικρατώντας 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα σ' ένα σπουδαίο παιχνίδι που έγινε στις Σέρρες για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ήρωας για τους γηπεδούχους ο Άλεκσιτς με γκολ στο 90'.

 

 

Γεμάτο παιχνίδι έγινε στις Σέρρες μεταξύ του Πανσερραϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα, με το τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη στο 90' με 3-2 απέναντι στους Ηπειρώτες.

Ήρωας για τους γηπεδούχους ήταν ο Κόστα Άλεκσιτς, ο οποίος σκόραρε πριν από το φινάλε του παιχνιδιού. Όσον αφορά στα προηγούμενα γκολ ο Πηλέας άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 9', με τον Παντελάκη να απαντάει στο 11'.

 

Ο Στάικος στο 32' έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, ωστόσο ισοφάρισε ο Τσαούσης στο 62'. Μάλιστα, ο Πανσερραϊκός είχε χαμένο πέναλτι στο 70'.

 

Ο Πανσερραϊκός έκανε το βαθμολογικό άλμα, καθώς έφτασε στους εννέα πόντους και είναι εντός εξάδας. Στους πέντε πόντους παρέμειναν οι Ηπειρώτες.