ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 December, 2023 - 20:01

Categories: 

«Άλμα» πρόκρισης για τον ΟΦΗ

Πήρε τη ματσάρα στο «Γεντί Κουλέ» και μαζί το πάνω χέρι για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ο ΟΦΗ!

Σε ένα πολύ ωραίο και γεμάτο παιχνίδι στο Ηράκλειο της Κρήτης, οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν με σκορ 3-1 της Κηφισιάς, παίρνοντας σαφές προβάδισμα πρόκρισης, ενόψεις της ρεβαάνς των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του θεσμού.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές, που κατέβηκαν με τον Πέδρο Καραβέλα ως υπηρεσιακό τεχνικό μετά την απομάκρυνση του Νταμπράουσκας, ήταν ο Τοράλ, ο οποίος και πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο (7', 25') από ισάριθμες ασίστ του Αμπάντα. Το άλλο τέρμα του ΟΦΗ πέτυχε ο Λουίς Φελίπε στο 75'.

Για την Κηφισιά, που αγωνίστηκε και εκείνη με υπηρεσιακό τεχνικό τον Νώντα Κουτρομάνο, σκόραρε ο Αντερέγκεν στο 10', και ενώ στο φινάλε έχασε δύο τεράστιες στιγμές για να μειώσει στο σκορ με τον Τετέι, ανάμεσά τους και ένα πέναλτι στο 87'!

Ομάδα: