ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 March, 2023 - 17:33

Categories: 

«Άλωσε» την Καλαμάτα η φοβερή Κηφισιά

Επανεκκίνηση από εκεί που είχε σταματήσει για την Κηφισιά! Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη τα βρήκε σκούρα αλλά πέρασε από την Καλαμάτα, επικρατώντας με 2-1 και συνεχίζει την τρελή της πορείας στον Β’ όμιλο της Super League 2.

Στους 34 βαθμούς ανέβηκε η ομάδα των Βορείων Προαστίων που είχε λυτρωτή τον Κουϊρουκίδη, ο οποίος χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους με πέναλτι στο δεύτερο μέρος που αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους. Παρέμεινε 7η με 19 η Καλαμάτα, η οποία δεν έχει νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

 

 

Η Κηφισιά πήρε προβάδισμα στο 28ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Τετέι έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε έναν αμυντικό της Μαύρης Θύελλας και ο Ταΐρης νικήθηκε για το 1-0 των φιλοξενούμενων. Η Καλαμάτα απάντησε στο 45+4’ με τον Πασά από τα 11 βήματα να κάνει το 1-1 και να στέλνει τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 51ο λεπτό, μια παράβαση που υποδείχτηκε για ανατροπή του Τετέι από τον Ταΐρη, χωρίς να είναι ευδιάκριτο εάν υπήρξε κάτι τέτοιο. Ο Κουϊρουκίδης εκτέλεσε εύστοχα από την άσπρη βούλα δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στην Κηφισιά. Μάλιστα δεν πανηγύρισε το γκολ, σεβόμενος το πέρασμά του από την Καλαμάτα.