ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 December, 2023 - 21:32

Categories: 

«Άλωσε» την Πόλη η φοβερή Μπασκόνια

 

Επέστρεψε στις νίκες με σημαντικό «διπλό» η Μπασκόνια!

Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς νίκησε με σκορ 87-80 την Εφές στην Πόλη, ανεβαίνοντας στο 9-7 και απομακρύνοντας ακόμη περισσότερο τους Τούρκους του 7-9 από τις υψηλές θέσεις.

Το ματς ήταν ντέρμπι για τρία δεκάλεπτα, όμως στο τέταρτο ήρθε το ξέσπασμα των φιλοξενούμενων, που έκαναν ένα επιμέρους σκορ 30-20, φτάνοντας στο πολύτιμο «διπλό» χωρίς μάλιστα να αγχωθούν στο φινάλε.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο ασύλληπτος Μάρκους Χάουαρντ, που έβαλε 28 πόντους με 5/6 δίποντα και 5/8 τρίποντα, δίνοντας το... έναυσμα στο καλό διάστημα των Βάσκων στην τέταρτη περίοδο. Εξαιρετικός και ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, που έφτασε πολύ κοντά στο triple double με 14 πόντους, 9 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

14 πόντους μέτρησε ο Βάνια Μαρίνκοβιτς, και άλλους 11 ο Τσίμα Μονέκε, ενώ 5 πόντους σε 16 λεπτά συμμετοχής πέτυχε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος. Από πλευράς Εφές, πάλεψε μόνος του ο Σέιν Λάρκιν, με 23 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ.