ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 November, 2023 - 21:36

Categories: 

«Άλωσε» το Αλεξάνδρειο ο Προμηθέας με ματσάρα!

Απίστευτη ματσάρα με θριαμβευτή τον Προμηθέα!

Οι Πατρινοί πήραν σπουδαίο «διπλό» στο γεμάτο «Αλεξάνδρειο» κόντρα στον Άρη, νικώντας με 77-73 με αποτέλεσμα να ανέβουν στο 6-2 στη Stoiximan Basket League! Οι «κίτρινοι», από την άλλη, πέταξαν στα... σκουπίδια τρία δεκάλεπτα, και έπεσαν στο 4-4, με πέμπτη συνεχόμενη ήττα σε όλες τις διοργανώσεις.

Μετά από ένα ανταγωνιστικό πρώτο δεκάλεπτο, ο Προμηθέας κυριάρχησε στο δεύτερο και έφτασε σε διψήφια διαφορά, η οποία μόνο αυξανόταν στη διάρκεια της τρίτης περιόδου, φτάνοντας μέχρι και στο +20 υπέρ των φιλοξενούμενων στα πρώτα λεπτά της τέταρτης (45-65). Παρόλα αυτά, από εκεί και πέρα ξεκίνησε μια αδιανόητη αντεπίθεση του Άρη με καταιγισμό τριπόντων, όμως ο χρόνος δεν έφτανε για τους γηπεδούχους.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Άντονι Κάγουαν με 21 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 16/21 βολές! Μεγάλο ματς από τον Χάιμε Ετσενίκε με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ 12 πόντους μέτρησε ο Κρις Κόφεϊ. Από πλευράς Άρη, πάλεψε με 16 πόντους ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ενώ 13 είχε ο Βασίλης Τολιόπουλος και 10 με 8 ριμπάουντ ο Σίλβιο Ντε Σόουζα.

Ομάδα: