ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 January, 2024 - 22:31

Categories: 

«Άλωσε» το Βελιγράδι η Μπασκόνια

Τεράστιο «διπλό» για την Μπασκόνια!

Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς νίκησε με σκορ 91-90 τον Ερυθρό Αστέρα μέσα στην κατάμεστη «Stark Arena» και ανέβηκε στο 12-10 στη βαθμολογία, ρίχνοντας τους Σέρβους ακόμη πιο μακριά από την δεκάδα, στο 9-13!

Το ματς ήταν πλήρως ανατρεπτικό, με τους γηπεδούχους να κάνουν εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο φτάνοντας μέχρι το +12 (52-40). Παρόλα αυτά, η Μπασκόνια έμεινε ζωντανή και απάντησε με τρίτη περίοδο-έπος, κάνοντας ένα επιμέρους σκορ 26-10 με αποτέλεσμα να περάσει μπροστά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι Βάσκοι ήταν αυτοί που βρέθηκαν στο +12, με τον Ερυθρό Αστέρα να κάνει μια τελική αντεπίθεση χωρίς να προλάβει τελικά.

Κορυφαίος του ματς ήταν ο «καυτός» Μάρκους Χάουαρντ, που έβαλε 32 πόντους με 7/10 τρίποντα και ήταν ασταμάτητος επιθετικά. Άξιοι συμπαραστάτες του οι Βάνια Μαρίνκοβιτς με 18 πόντους και Τσίμα Μονέκε με 13 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ βοήθησε με 8 πόντους ο Νίκος Ρογκαβόπουλος. Από τους ηττημένους, ξεχώρισε με 26 πόντους και 5 ασίστ ο τρομερός Γιάγκο Ντος Σάντος.