ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 September, 2023 - 17:48

Categories: 

«Έκλεισε» στη Φενέρμπαχτσε για τρία χρόνια ο Ζάγκαρς

 

Σε μια εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση με φόντο το... μέλλον προχωρά η Φενέρμπαχτσε!

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αρτούρς Ζάγκαρς για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και το μόνο που απομένει πλέον είναι να διευθετυθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και εν συνεχεία να ανακοινωθεί ο παίκτης.

Παρ' όλα αυτά, ο 23χρονος γκαρντ, που ήταν η αποκάλυψη της Λετονίας στο φετινό Μουντομπάσκετ και εκ των πρωταγωνιστών της χώρας από τη Βαλτική στην εξαιρετική της πορεία μέχρι την 5η θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα δοθεί αρχικά δανεικός στη λιθουανική Γουλβς.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε ώστε να ετοιμαστεί καλύτερα για το υψηλό επίπεδο, να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να συνεχίσει την ανάπτυξή του, με τη Φενέρ ωστόσο να διατηρεί το δικαίωμα να τον καλέσει στην Κωνσταντινούπολη όποτε εκείνη θελήσει!

Για την ιστορία, ο νεαρός γκαρντ κατέγραψε στα παρκέ του Παγκοσμίου 12,4 πόντους (41,7% τρίποντο), 7,4 ασίστ και 2,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε οκτώ παιχνίδια της Λετονίας, βοηθώντας τα μέγιστα της ομάδα του Λούκα Μπάνκι να φτάσει μέχρι την πεντάδα του τουρνουά.