ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 April, 2023 - 23:46

«Έλιωσε» τη Φενέρ και έγινε το… αφεντικό ο Ολυμπιακός!

Το πρώτο πολύ σημαντικό του βήμα για την πρόκρισή του στο επερχόμενο Final-4  του Κάουνας πέτυχε ο Ολυμπιακός θριαμβεύοντας της Φενέρμπαχτσδε στο «καυτό» ΣΕΦ με 79-68. Οι ερυθρόλευκοι» έπειτα από ένα μέτριο πρώτο μέρος, που τους βρήκε να προηγούνται με βραχεία κεφαλή (39-37) ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους στο τρίτο δεκάλεπτο σε άμυνα και επίθεση  και με κορυφαίο έναν εκπληκτικό Αϊζάια Κάνααν  που πέτυχε 6/7 τρίποντα (!) απέκτησαν προβάδισμα 12 πόντων με το κλείσιμο της τρίτης περιόδου (63-51) βάζοντας τους δικούς τους κανόνες στη αναμέτρηση.

Πολύ κοντά του σε απόδοση οι Σάσα Βεζένκοφ, Τόμας Γουόκαπ, που τα … έκανε όλα σε άμυνα, αλλά και δημιουργία, όπως και ο εκπληκτικός Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος με τρία διαδοχικά τρίποντα στην τέταρτη περίοδο έδωσε την χαριστική βολή στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Με τους «ερυθρόλευκους» πλέον να έχουν την δυνατότητα αύριο Παρασκευή στις 21:30 να ζευγαρώσουν τις νίκες τους και να αποκτήσουν τεράστιο πλεονέκτημα πρόκρισης

 

Ομάδα: