ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 November, 2023 - 22:09

Categories: 

«Έπιασε» Τόμιτς ο Κάνααν

Τρελαίνει κόσμο με τις εμφανίσεις του και μαζί και την στατιστική ο Αϊζάια Κάνααν φροντίζοντας να υπενθυμίζει ότι είναι ο παίκτης που συγκεντρώνει όλα τα εχέγγυα να προσφέρει λύσεις από την περιφέρεια. Ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ που σε κάθε εμφάνισή του δικαιώνει πανηγυρικά τον Γιώργο Μπαρτζώκα για την εμπιστοσύνη που τον περιβάλλει, κόντρα στο Μαρούσι πρόσθεσε μία ακόμη εκπληκτική εμφάνιση στο ενεργητικό του.

Συγκεκριμένα, έφτασε για δεύτερη φορά φέτος σε επίδοση 20+ πόντων τελειώνοντας το παιχνίδι με 23, μετά τους 25 που είχε στην πρεμιέρα με τον Άρη Midea. Ο Αμερικανός «έγραψε» 7/9 τρίποντα ενώ είχε επτά εύστοχα και στο ματς της Θεσσαλονίκης (7/10). Είναι αυτός που έχει το ρεκόρ της φετινής Basket League.

Το πλέον σημαντικό στοιχείο όμως είναι η συνέπεια με την οποία ο Κάνααν … πυροβολεί από την γραμμή των 6,75 μ. προκαλώντας τον τρόμο για τις αντίπαλες άμυνες. Για όσους εν τω έχουν συνειδητοποιήσει ο Αμεριανός γκαρντ έφτασε τις τρεις επιδόσεις 7+ εύστοχων τριπόντων και «έπιασε» σε αυτόν τον αριθμό τον Μίλαν Τόμιτς. Οι δυο τους έχουν έξι από τις επτά επιδόσεις στην ιστορία του Ολυμπιακού αφού μία είχε και ο Σάσα Βεζένκοφ στο περσινό παιχνίδι στη Ρόδο.

Παράλληλα ο Κάνααν σημείωσε την 7η επίδοση 23+ πόντων και την 4η επίδοση 77%+ στα τρίποντα μεταξύ των παικτών που δεν έκαναν στατιστικό λάθος (23 πόντοι / 77,77% στα τρίποντα / 0 λάθη).

 

 

 

Στατιστικά, ο Αμερικανός έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στη Stoiximan Basket League αφού είχε 26 στο ranking, έναν βαθμό παραπάνω από το ματς της πρεμιέρας. Το περσινό ρεκόρ του ήταν οι 21 που είχε στο εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ Betsson.

 

Ομάδα: