ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 October, 2022 - 22:39

Categories: 

«Έπνιξε» τον Ερυθρό Αστέρα και απέδρασε ο Παναθηναϊκός από το Βελιγράδι με 75-77

Την πρώτη του νίκη στην φετινή Ευρωλίγκα πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινο με όπλο την άμυνά τους και την εξαιρετική τους περιφέρεια έδειξαν σφυγμό και απέδρασαν από τη «Χάλα Πιονίρ» επικρατώντας του Ερυθρού Αστέρα με 75-77.

Εξαιρετικοί οι Γκριγκόνις, Γκουντάιτις, κομβικός ο Πονίτκα! Στο 3' ο Ερυθρός Αστέρας είχε προηγηθεί με 11-6, αλλά οι επιθετικές πρωτοβουλίες των Άντριους και Γκουντάιτις έδωσαν προβάδισμα για την ελληνική ομάδα (13-14) τρία λεπτά αργότερα. Αν δεν υπήρχαν και τα «φθηνά» λάθη ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε καλύτερη τύχη σε αυτό το διάστημα καθώς είδε τους γηπεδούχους να κλείνουν την α' περίοδο με 24-18. Οι «πράσινοι» πιέζοντας ασφυκτικά στην άμυνα και με ιδιαίτερα παραγωγικούς τους Γκριγκόνις και Γκουντάιτι έκλεισε το πρώτο μέρος προηγούμενος με 38-42 μεταφέροντας τη πίεση στην πλευρά των γηπεδούχων. Ο Ερυθρός Αστέρα βελτίωσε στην επανάληψη την επιθετική του παραγωγικότητα, όμως ο Παναθηναϊκός βρήκε στο πρόσωπο του Πονίτκα τον ηγέτη που αναζητούσε στα δύσκολα και έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα από το Βελιγράδι.