ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 September, 2023 - 15:47

Categories: 

«Έσβησε» στα 42 του χρόνια ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και των Ορλάντο Μάτζικ Μπράντον Χάντερ

 

Οι Ορλάντο Μάτζικ, ανακοίνωσαν πως ο Αμερικανός βετεράνος φόργουορντ Μπράντον Χάντερ, ο οποίος αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό και σε αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών.

 

«Είμαστε συντετριμμένοι στο άκουσμα της απώλειας του πρώην παίκτη μας Μπράντον Χάντερ. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του» αναφέρει η ενημέρωση των Μάτζικ, δίχως να γίνουν γνωστά τα αίτια του θανάτου.

 

Ο Χάντερ αγωνίστηκε στους Μπόστον Σέλτικς (2003-04) και στους Ορλάντο Μάτζικ (2004-05) πριν περάσει τον Ατλαντικό και αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό, το 2006.

 

Οι «πράσινοι» τον αποδέσμευσαν έπειτα από δυο συμμετοχές στην Basket League και ισάριθμες συμμετοχές στην EuroLeague αφού υπέστη κάταγμα στον αγώνα με την Ορτέζ τον Φεβρουάριο εκείνης της χρονιάς που του στέρησε την ευκαιρία να παραμείνει στο ΟΑΚΑ ως το τέλος της σεζόν.

 

Τα επόμενα χρόνια αγωνίστηκε, μεταξύ άλλων, στη Νάπολι, τη Λιβόρνο, τη Μπιέλα, τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και τη Χάποελ Γκιλμπόα Γκαλίλ. Ο Χάντερ είχε γεννηθεί στις 24 Νοεμβρίου 1980 και ήταν απόφοιτος του Οχάιο.

Ομάδα: