ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 June, 2023 - 16:47

Categories: 

«Έσβησε» στα 65 του χρόνια ο διεθνής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Γιάννης Δοντάς

 

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα η οικογένεια του Παναθηναϊκού στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του χαμού του 65χρονου παλαίμαχου άσου Γιάννη Δοντά.

Ο εκλιπών διεθνής, ενώ με το «τριφύλλι» στη δεκαετία του 1980 κατέκτησε δύο νταμπλ ενώ υπήρξε μέλος της εξαιρετικής πορείας των «Πρασίνων» μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών της περιόδου 1984-85 με προπονητή τον Γιάτσεκ Γκμοχ. Πριν τον Παναθηναϊκό αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ φόρεσε και τη φανέλα του Διαγόρα.

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

 

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρετάει με οδύνη τον Γιάννη Δοντά, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών.

 

Ο Γιάννης Δοντάς γεννήθηκε το 1958 στην Αθήνα και πρωτοέπαιξε επαγγελματικά ποδόσφαιρο στον Απόλλωνα Αθηνών, προτού τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι του 1982. Αγωνίστηκε επί μία τετραετία στο Τριφύλλι, κατακτώντας δύο νταμπλ και καταγράφοντας 44 συμμετοχές και δύο γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ έπαιξε και σε έξι παιχνίδια ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

 

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

 

Ομάδα: