ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 February, 2023 - 17:39

Categories: 

«Έτρεχε» με … 100 ο ασταμάτητος Ολυμπιακός!

 

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο ασταμάτητος Ολυμπιακός την αναμέτρησή του με τον Ιωνικό στο «ουδέτερο» κλειστό του Λαυρίου σκορπίζοντας την ομάδα της Νίκαιας με το εκκωφαντικό 100 -68.

Με τους νταμπλούχους Ελλάδας να διευρύνουν την απόλυτα νικηφόρα τους κούρσα στην BasketLeague και πλέον προετοιμάζονται για το επερχόμενο Final-8  του Κυπε΄λλου

  Είναι δεδομένο, βεβαίως, ότι με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο, δεν θα μπορούσε η ομάδα να μπει… χαλαρά στο παιχνίδι. Και έτσι, έπαιξε με καλό ρυθμό και έκανε μια καλή προπόνηση, ενόψει του Final 8 του Κυπέλλου! Πρωταγωνιστής ξανά ο Σάσα Βεζένκοφ, ξεπέρασε έπιασε τα 1000 ριμπάουντ στην Α1 ο Παπανικολάου!

 

Δυναμικά άρχισε το ματς ο Ολυμπιακός, ο οποίος κατάφερε πολύ νωρίς, στα δύο λεπτά μετά το τζάμπολ, να προηγηθεί με 9 πόντους διαφορά, 9-0. Με Φαλ, Βεζένκοφ και Κάνααν να μπαίνουν δυνατά στο ματς. Για τον Ιωνικό είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, με 4 πόντους για το 9-4. Στο 4λεπτο ο Θρύλος είχε μπει σε διψήφιο αριθμό πόντων και το 13-4 του έδινε ήδη δυνατό προβάδισμα. Ο Ολυμπιακός είχε σε αυτό το πρώτο 10λεπτο εύκολο τον αιφνιδιασμό και «έτρεχε» το γήπεδο, με Ουόκαπ και Παπανικολάου σε καλή φόρμα. Τρία λεπτά πριν το φινάλε της περιόδου, ο Ολυμπιακός άνοιξε τη διαφορά στο 21-6 με τον Κάνααν να είναι κομβικός και όλα έδειχναν ότι θα είχε ένα εύκολο απόγευμα. Όπως διαφαινόταν και στο φινάλε της 1ης περιόδου, με τον Ολυμπιακό να προηγείται 27-9.

 

Το 2ο δεκάλεπτο άρχισε με τρίποντο βόμβα του «Παπ» και 30-9 σκορ… Ο Μπαρτζώκας έκανε αλλαγές, ρίχνοντας στο ματς Λούντζη, Λαρεντζάκη, Μπλακ. Ο Θρύλος διατήρησε το προβάδισμά του, 34-12 στα 6,5 λεπτά πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Δεν είχαν απαντήσεις οι φιλοξενούμενοι, στο σταθερό μπάσκετ του Θρύλου. Και συνέχιζαν να μην έχουν, με την ομάδα του Μπαρτζώκα να αυξάνει τη διαφορά στο 40-14, 4 λεπτά πριν το ημίχρονο…

 

Η ομάδα του Μπαρτζώκα συνέχισε σαν σε… προπόνηση, κρατώντας μια μεγάλη διαφορά και το προβάδισμα με άνεση, μέχρι το ημίχρονο. Το οποίο έκλεισε με +28 και σκορ 48-20. Δεν ήταν και σε καλό απόγευμα ο Θρύλος, στα τρίποντα, 18% μόλις. Που να ήταν…

 

Ο Ολυμπιακός συνέχισε δυναμικά και στην επανάληψη. Μπήκε στο 3ο δεκάλεπτο με μια πεντάδα περισσοτέρων «βασικών» και καθώς το ματς άνοιγε, η άμυνα του Θρύλου μπορεί να χαλάρωνε, αλλά… έσφιγγε η επίθεση. Το 60-30, στα 3 λεπτά πριν το φινάλε της περιόδου, έδειχναν ξεκάθαρα ότι ο Ολυμπιακός δεν… κινδύνευε. Ο Φαλ πήγε στον πάγκο, ο Μπλακ πήρε επίσης ανάσες και ο Τζόελ Μπολομπόι είχε μια εξαιρετική παρουσία στο παρκέ. Γεγονός που έκανε τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον κρατήσει σε αυτό για αρκετή ώρα. Το ποσοστό του Ολυμπιακού στα τρίποντα συνέχιζε να είναι χαμηλό, αλλά η ομάδα του Πειραιά έβρισκε σκορ από μέσα και έτσι δεν είχε πρόβλημα…

 

Το τέταρτο δεκάλεπτο δεν απείχε πολύ από τα προηγούμενα τρία… Ο Ολυμπιακός συνέχισε σε ρυθμό προπόνησης, ενώ παράλληλα άρχισε να αυξάνει τα ποσοστά του ΚΑΙ στα τρίποντα. Λαρεντζάκης, Πίτερς, Παπανικολάου, κατά σειρά, άρχισαν να βομβαρδίζουν από τα 6,75μ. και άνοιξαν ακόμη περισσότερο τη διαφορά, για τον Ολυμπιακό. Ο οποίος, βεβαίως επέδειξε τον μέγιστο σεβασμό στον αντίπαλό του. Όχι γιατί τον νίκησε με μεγάλη διαφορά, αλλά γιατί ΔΕΝ τον υποτίμησε και ΔΕΝ τον έπαιξε χαλαρά, αλλά στα κόκκινα, μέχρι το φινάλε! Τελικό στο Λαύριο 100-68 και ο Ολυμπιακός έκανε μια καλή προπόνηση, ενόψει Κυπέλλου.

 

Ομάδα: