ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 April, 2022 - 22:07

Categories: 

«Έχουμε την πίστη ότι θα κερδίσουμε στον τρίτο αγώνα»

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην δεύτερη του αναμέτρηση για τα πλέι – οφ κόντρα στην Μονακό, χάνοντας το πλεονέκτημα έδρας, ωστόσο η πίστη για πρόκριση δεν εγκαταλείπει το στρατόπεδο των  ερυθρόλευκων»

Αυτό αποτυπώμεται ξεκάθαρα από τα λεγόμενα του Σάσα Βεζένκοφ, μετά την ήττα στο ΣΕΦ και το... 1-1 στη σειρά. Παράλληλα, ο φόργουορντ υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν δικαιώματα στους αντιπάλους του, ενώ ανέφερε πως αν οι Μονεγάσκοι τους νικήσουν σε τρία παιχνίδια, τότε ας πάρουν την πρόκριση στο Final-4.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του άσου των «ερυθρόλευκων» στη NOVA:

«Αρχίσαμε πολύ καλά και άμυνα επίθεση αλλά χάσαμε αυτοσυγκέντρωση δώσαμε κατοχές μας ξέφυγαν στο σκορ και μετά δεν μπορούσαμε να το γυρίσουμε, γιατί η Μονακό έπαιξε καλά στην επίθεση και σύμφωνα με το ταλέντο που διαθέτει. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Αν η Μονακό είναι τόσο καλή και μας νικήσει σε 3 συνεχόμενα παιχνίδια, ας προκριθεί δίκαια στο Final Four.

Πρέπει να βελτιώσουμε τη άμυνα, να παίξουμε για 40 λεπτά με πειθαρχία και όχι όπως σήμερα, έχοντας καλές αποστάσεις και σε συνδυασμό με καλύτερες επιθετικές επιλογές, εννοείται ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Δώσαμε δικαιώματα στην Μονακό. Δεν έχει έδρα της Μακάμπι ή άλλης ομάδας, αλλά παίζει καλά εκεί.

Έχω και έχουμε πίστη ότι θα νικήσουμε στον τρίτο αγώνα».