ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 September, 2023 - 19:43

Categories: 

«Αγριεμένο» Περιστέρι κατασπάραξε την ΑΕΚ!

Ένα Περιστέρι  να το... πιείς στο ποτήρι!

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ήταν «υπερηχητική» στη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ για τη δεύτερη ημέρα του 4ου τουρνουά «Νίκος Φάσουρας», επικρατώντας με το εμφατικό 80-61, και ενώ στην τέταρτη περίοδο είχε φτάσει μέχρι και το +29!

Οι Περιστεριώτες «τιμώρησαν» τις αδυναμίες της και την κόπωση της «Ένωσης» από το χθεσινό παιχνίδι με την Κλουζ, με το σύνολο του Ζοάν Πλάθα να δείχνει καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο, μέχρι φυσικά να την αφήσουν οι δυνάμεις της.

Ένα αποτέλεσμα που πάντως μικρή σημασία έχει για τους δύο προπονητές, αφού βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και αμφότεροι έχουν στα χέρια τους ανανεωμένα ρόστερ, ψάχνοντας χημεία, ομοιογένεια και συνοχή.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Χαντς με 14 πόντους, με τους Ράνγκλαντ (13π., 6ασ.), Ρένφρο (12π.), Πουλιανίτης (10π.) και Κασελάκης (10π.) να είναι οι τέσσερις ακόμη παίκτες του Περιστερίου με διψήφιο αριθμό πόντων. Όσον αφορά τους «κιτρινόμαυρους», Τίλμαν και ΜακΡέι είχαν από 14 και 10 πόντους αντίστοιχα, με τον Μπεν ΜάκΛεμορ να κάνει μία ακόμη άσχημη εμφάνιση μετά το χθεσινό ματς (2π., 0/8 σουτ, 4ρ., 2ασ.), δείχνοντας πως ακόμα χρειάζεται χρόνο για να μπει στην ευρωπαϊκή νοοτροπία.

Το ματς:

Ομάδα: