ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 September, 2022 - 16:22

Tags: 
Categories: 

«Βγαίνουν» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς όλες οι μεταγραφές!

Η λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου βρίσκει τον Παναθηναϊκό ακόμα πιο δυνατό από πέρυσι, τουλάχιστον στην θεωρία και με βάση τα όσα έχουμε προλάβει να δούμε στα έξι επίσημα φετινά ματς του.

Αλλά και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς απόλυτα… ικανοποιημένο, για το γεγονός αυτό. Όχι το δεύτερο, αν και, σοβαρολογώντας, προφανώς ο Σέρβος τεχνικός των «πράσινων» θα είναι ευχαριστημένος από το γεγονός πως όσοι ήρθαν φέτος, προσφέρουν ήδη. Και φέτος, για την ακρίβεια!

 

Παναθηναϊκός: Ο απολογισμός των μεταγραφών του Γιοβάνοβιτς

Όσες σε όλη του την καριέρα, μόνο στον Παναθηναϊκό!

Στο πρώτο σκέλος αναφερόμαστε, το τέλος των μεταγραφών. Κι αν νομίζει κανείς ότι είναι υπερβολή τα όσα μεταφέρονται/γράφονται/λέγονται για την «αλλεργία» του Γιοβάνοβιτς στη συγκεκριμένη διαδικασία, μια σχετική αναζήτηση στο διαδίκτυο, θα πείσει και τον τελευταίο… άπιστο Θωμά, επ’ αυτού…

Το είπε, δε, ο ίδιος στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. «Είμαι εδώ ένα χρόνο και έχω κάνει 15 μεταγραφές. Όσες έχω κάνει σε όλες μου τις ομάδες», δήλωσε με νόημα.

Που να ΄ξερε, που… ήξερε, προφανώς, ο καψερός ότι θα ακολουθούσαν δύο ακόμα κινήσεις για να κλείσει το ρόστερ της ομάδας του. Με τις προσθήκες των Ένις Τοοκάι και Αλέξις Τρουιγιέ να ολοκληρώνουν την ενίσχυση του «τριφυλλιού», στην παρούσα φάση.