ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 January, 2023 - 20:34

Categories: 

«Βλέπει» Βατσλίκ η Χάντερσφιλντ

Σε μία καίρια χρονική περίοδο όπου τα μέλλον του Τόμας Βατσλίκ στον Ολυμπιακό μοιάζει ομιχλώδες, φουντώνουν τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του διαδρομής.

Μία από τις ομάδες που εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους τον 34χρονο διεθνή Τσέχο πορτιέρο του Ολυμπιακού, φέρεται να είναι η Χέντερσφιλντ. Μετά τον τραυματισμό του βασικού κίπερ των «τεριέ», Λι Νίκολς, η ομάδα αναζητά έναν έμπειρο τερματοφύλακα για να τον αντικαταστήσει και σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Βατσλίκ βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους «μνηστήρες»

O Τσέχος κίπερ είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που εξετάζονται για να ενισχυθεί κάτω από τα δοκάρια η αγγλική ομάδα, αλλά δεν είναι ο μόνος.

Ο Καρλ Ντάρλοου της Νιούκαστλ βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα, ωστόσο η υπόθεσή του είναι περίπλοκη, διότι δεν υπάρχει διάθεση από τις «καρακάξες» να τον παραχωρήσουν σύντομα. Κι αυτό διότι αποτελεί τη δεύτερη επιλογή και θα είναι αυτός που θα καθίσει στην εστία στον ημιτελικό με τη Σαουθάμπτον για το Carabao Cup.

Ο Βατσλίκ ως γνωστόν προέρχεται από τραυματισμό στον ώμο με την εθνική Τσεχίας, ενώ μετά την απόκτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή.

Ομάδα: