ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 August, 2022 - 15:35

Categories: 

«Βλέπει» Μαντί Καμαρά η Λιλ

 

Ένα από τα πιο «καυτά« ονόματα παικτών του Ολυμπιακού που έχουν απασχολήσει έντονα αρκετούς συλλόγους στο πέρασμα των τελευταίων χρόνων συνιστά ο Μαντί Καμαρά.

Ο 26χρονςο διεθνής μέσος από την Νέα Γουίνέα έχει εκτοξεύσει στα ύψη τη δημοτικότητά του με τις παρουσίες του στους Πρωταθλητές Ελλάδας αυτά τα τέσσερα χρόνια όπου φοράει τα «ερυθρόλευκα». Παρά το γεγονός ότι από τα μισά της περασμένης περιόδου δεν βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό «φεγγάρι» η δημοφιλία του βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Με άμεση συνέπεια το όνομά του να φιγουράρει ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος

Με τη Λιλ να φέρεται να είναι στο… κυνήγι του. Σύμφωνα με το RMC, η γαλλική ομάδα προσπαθεί να κουμαντάρει, με την πιθανή απόκτηση του Μαντί Καμαρά, το κενό που άφησε η πώληση του Ονανά στην Έβερτον, έναντι του ποσού των 36 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Η Λιλ φέρεται να έχει επικοινωνήσει με τον Ολυμπιακό, ώστε να διερευνήσει τις προθέσεις των Πρωταθλητών Ελλάδας. Παράλληλα, όπως τονίζουν οι Γάλλοι, η φέρεται να επικοινώνησε και με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, όπως γίνεται σαφές, ο ίδιος ατζέντης ασχολείται και με την υπόθεση του Λουντοβίκ Μπλας της Ναντ. Σύμφωνα με τους Γάλλους, πέραν του Καμαρά, στη λίστα της Λιλ υπάρχει και ο 20χρονος Ρασούλ Εντιαγέ, της Σοσό.