ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 March, 2022 - 22:37

Categories: 

«Βλέπει» Τεν Χαγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

 

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του νέου προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι ο Έρικ Τεν Χαγκ φαίνεται να έχει πάρει προβάδισμα έναντι του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στην κούρσα που είναι σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, το «Sky Sports» αναφέρει ότι ο αγγλικός σύλλογος έχει ανοίξει συνομιλίες με τον Άγιαξ για την αποζημίωση που θα κληθεί να καταβάλλει στον «Αίαντα» στην περίπτωση που αποφασιστεί ότι αυτός είναι ο εκλεκτός της διοίκησης. Παρ’ όλα αυτά, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπογραμμίζουν ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχει φαβορί για τη θέση.

 

 

Από την πλευρά του, ο δημοσιογράφος Ντιν Τζόουνς, υπογραμμίζει ότι πλέον οι εξελίξεις τρέχουν και όλα συνηγορούν ότι όντως ο Έρικ Τεν Χαγκ θα είναι ο επόμενος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όχι ο Ποτσετίνο.

Μάλιστα, ακόμα και ο Γκάρι Νέβιλ ανέφερε ότι το κλίμα που λαμβάνει είναι ότι ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει κερδίσει την προτίμηση των διοικούντων.