ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 November, 2023 - 17:33

Categories: 

«Βλέπει» τον Ιωαννίδη η Στουτγκάρδη!

 

Η Στουτγκάρδη βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης διαδόχου του Σερχού Γκιρασί, ανεξαρτήτως του πότε θα πωληθεί ο Αφρικανός αρχισκόρερ τους.

 

Ως εκ τούτου οι Σουηβοί έχουν υπό καθεστώς ενδελεχούς εξέτασης τον Φώτη Ιωαννίδη, παρακολουθώντας ανελλιπώς τα πεπραγμένα του σε Παναθηναϊκό και Εθνική Ελλάδας.

Με την ηλεκτρονική έκδοση του -κορυφαίου γερμανικού περιοδικού ποδοσφαίρου- Kicker. Να αναφέρει ότι  Γερμανοί αναφέρουν πως το ενδιαφέρον για τον Γκιρασί αυξάνεται, με τον κεντρικό επιθετικό της Στουτγκάρδης να είναι ανοιχτός για να μετακομίσει: "Δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει τον Ιανουάριο" όπως δήλωσε άλλωστε το Σάββατο (11/11).

Το δημοσίευμα μάλιστα επισημαίνει, ότι ο Γκιρασί έχει και ρήτρα 20 εκατομμύρια ευρώ. Έτσι, λοιπόν, οι Σουηβοί ψάχνουν τον αντικαταστάτη του, με τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος -αξίζει να αναφέρουμε ότι- έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό έως το 2027, να βρίσκεται ψηλά στη λίστα.

Ομάδα: