ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 January, 2024 - 20:19

Categories: 

«Βομβάρδισε» το Λαύριο ο Παναθηναϊκός

Αήττητος χωρίς να... πατήσει το «γκάζι» ο Παναθηναϊκός AKTOR.

Οι «πράσινοι» νίκησαν πολύ εύκολα στο Λαύριο με σκορ 92-76 και ανέβηκαν στο 14-0 στη Stoiximan Basket League, μία αγωνιστική πριν υποδεχθούν τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα (22/01), σε ένα ματς που μπορεί να αποβεί καθοριστικό για το πλεονέκτημα έδρας στο τέλος της σεζόν.

Μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα στο πρώτο 5λεπτο, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βρήκε ρυθμό και εκμεταλλεύτηκε την ευστοχία της από μακριά (12/21) έτσι ώστε να πάρει διψήφια διαφορά, χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο του αγώνα. Παράλληλα, ο Τούρκος τεχνικός έδωσε ανάσες, αφού ο Κώστας Σλούκας έμεινε εκτός αποστολής, ο Ματίας Λεσόρ δεν έπαιξε, ο Μάριους Γκριγκόνις αγωνίστηκε για μόλις 9 λεπτά και ο Τζέριαν Γκραντ για 13.

Κορυφαίος των νικητών με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ ήταν ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ενώ εξαιρετικός ήταν ο Δημήτρης Μωραΐτης με 12 πόντους και 6 ασίστ. Ισάριθμους πόντους και 8 τελικές πάσες σημείωσε ο Κέντρικ Ναν, ενώ 12 πόντους είχε ο Γκριγκόνις και 10 μαζί με 9 ριμπάουντ είχε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Επέστρεψε μετά από 92 μέρες και έπαιξε 16 λεπτά ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που πρόλαβε να πετύχει 7 πόντους, αν και υπέπεσε σε 5 λάθη.

Από πλευράς των φιλοξενούμενων, που υπέστησαν τρίτη σερί ήττα και έμειναν στο 4-10, καλή εμφάνιση με 18 πόντους έκανε ο Σαβιέ Καστανιέδα, ενώ 14 πέτυχε ο Σκάιλερ Φλάτεν και από 12 οι Βασίλης Μουράτος, Μάρκους Θόρντον.

Ομάδα: