ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
palaiologos

6 December, 2018 - 16:25

Categories: 

«Βουϊζει» η Αργεντινή για ΑΕΚ και Αρέγκι

 

Στα χρώματα της ΑΕΚ φαντάζεται ήδη τον Αντριάν Αρέγκι ο Τύπος της Αργεντινής. Η αφορμή για αυτό αποτέλεσαν οι δηλώσεις που έκανε ο παίκτης με τις οποίες έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από την Σαν Μαρτίν προσθέτοντας ότι θα μετακομίσει στην Ευρώπη για να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο του όνειρο. 

 

Μπορεί να μην αναφέρει τον λόγο – δηλαδή την ομάδα- για την οποία θα ταξιδέψει τον Ατλαντικό αλλά τα δημοσιεύματα στον Τύπο της χώρας δίνουν και παίρνουν. 

 

«Δέχθηκα πολλή αγάπη εδώ και νομίζω ότι όλοι ξέρουν πόσο δούλεψα για την ομάδα. Πηγαίνω στο Μπουένος Άιρες και δεν νομίζω ότι θα επιστρέψω στο Τουκουμάν μετά το ματς με τη Νίουελς. Θα είναι το τελευταίο μου. Είναι μια καλή πρόταση για τη Σαν Μαρτίνκαι την Τεμπερλέι. Μου δίνεται μια όμορφη ευκαιρία να πραγματοποιήσω ένα από τα όνειρα μου και να παίξω στην Ευρώπη. Ευχαριστώ για τον σεβασμό που μου δείξατε πάντα και για το γεγονός ότι με κάνατε να νιώθω άνετα. Θα νιώθω πάντα ευγνωμοσύνη. Φυσικά και θα παίξω τη Παρασκευή. Θα είναι το τελευταίο μου ματς πριν φύγω. Μίλησα με τον πρόεδρο και του έδωσε τον λόγο μου. Μια μέρα θα επιστρέψω», ήταν τα λόγια του...

 

olymbic idea