ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 October, 2023 - 21:58

Categories: 

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό: «Άδικη και προκλητική απόφαση»

 

Θέση για την τιμωρία της ομάδας, μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το οποίο διακόπηκε στο 50ο λεπτό λόγω της κροτίδας που έπεσε δίπλα στον Χουάνκαρ, πήρε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν άδικη και προκλητική την απόφαση του δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία το «τριφύλλι» παίρνει το ματς με 3-0 σκορ, αφαιρείται από τους Πειραιώτες ένας βαθμός και τους επιβάλλεται τιμωρία της έδρας για δύο αγωνιστικές.

«Ο Ολυμπιακός θεωρεί άδικη και προκλητική την απόφαση που εκδόθηκε από το Πειθαρχικό Όργανο της Super League το οποίο αποφάσισε να πάρει ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι στα χαρτιά χωρίς κανέναν αντικειμενικό τραυματισμό και χωρίς κανένα άλλο πραγματικό γεγονός που να δικαιολογεί αυτή την απόφαση. Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα να καταδείξουμε τις στρεβλώσεις της διαδικασίας και τις ανεπίσημες αλληλογραφίες που έδωσαν πάτημα για αυτή την αλλοίωση του πρωταθλήματος. Φυσικά θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας στην Επιτροπή Εφέσεων», αναφέρουν από την ΠΑΕ.

Ομάδα: