ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 January, 2024 - 14:08

Categories: 

«Βόμβα» με Τάσο Μπακασέτα ο Παναθηναϊκός!

«Μέτρα» για τη νέα του φανέλα, που θα φέρει το τριφύλλι στο στήθος, παίρνει ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος αφήνει την Τουρκία και επιστρέφει στην Ελλάδα για χάρη του Παναθηναϊκού.

 

Οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον 30χρονο άσο, καθώς άνθρωπος του Παναθηναϊκού, κατά μία πληροφορία ο ίδιος ο Γιάννης Παπαδημητριου, ταξίδεψε χθες Τρίτη στην Τραπεζουντα και συμφώνησε αρχικά με τον Μπακασέτα για συμβόλαιο με ημερομηνία έναρξης απ’ τον Ιούλιο (μένει ελεύθερος το καλοκαίρι) κι ακολούθως με την Τραμπζονσπόρ, για να «μετακομίσει» από αυτό το μεταγραφικό «παράθυρο» στον Παναθηναϊκό, για ένα ποσό που θα φτάσει το 1 εκατ. ευρώ.

Μια μεταγραφή που θα κοστίσει συνολικά στον Παναθηναϊκό ένα ποσό πάνω από 6 εκατ. ευρώ!

Ο δε Μπακασέτας θα έχει αποδοχές που θα ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση, μαζί με πολύ υψηλά μπόνους σε περίπτωση κατάκτησης τίτλων ή παρουσίας του Παναθηναϊκού σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η ελληνική ομάδα προσέφερε στον αρχηγό της Εθνικής ένα συμβόλαιο 2,5 ετών, κάνοντάς τον, τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται αυτή την στιγμή στη Super League!

Οι «πράσινοι» κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα τις τελευταίες ώρες και είχαν ανοικτή γραμμή εδώ και καιρό με την πλευρά του 30χρονου μεσοεπιθετικού.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει να παραμείνει ο παίκτης στην Τραπεζούντα και για τον κυριακάτικο (21/1) αγώνα της Τραμπζονσπόρ με τη Γαλατασαράι και να ταξιδέψει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ο Τάσος Μπακασέτας αγωνίζεται στην Τραμπζονσπόρ από τον Ιανουάριο του 2021 και μάλιστα, το 2022 την οδήγησε στο πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 38 χρόνια!

Συνολικά μετρά 96 συμμετοχές και 26 γκολ με την τουρκική ομάδα, ενώ φέτος έχει παίξει σε 18 ματς, με 5 γκολ και 3 ασίστ.

 

Ομάδα: