ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 July, 2023 - 19:53

Categories: 

«Βόμβα» με Τροστ –Εκόνγκ ο ΠΑΟΚ!

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ πραγματοποιεί ο ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για τον αρχηγό της εθνικής Νιγηρίας, το όνομα του οποίου συνδέθηκε και με τον Παναθηναϊκό αλλά όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι των «πρασίνων» δεν απασχολεί πλέον την ομάδα και ο ΠΑΟΚ τον κάνει δικό του.

ι Θεσσαλονικείς έχουν φτάσει σε συμφωνία με την Γουότφορντ για την αγορά του 29χρονου στόπερ και θα καταβάλουν στον αγγλικό σύλλογο το ποσό του 1,1 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσουν, με τον ποδοσφαιριστή να αναμένεται στη συμπρωτεύουσα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ.

Ο Τροστ-Εκόνγκ αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν στην Σαλερνιτάνα, ενώ ανήκει στη Γουότφορντ από το 2020. Έχει αγωνιστεί, επίσης, σε Μπούρσασπορ, Γάνδη, Χάουγκεσουντ, Ντόρντρεχτ και Χρόνινχεν, ενώ έχει παίξει στα τμήματα υποδομών της Τότεναμ. Είναι, επίσης, 64 φορές διεθνής με την Νιγηρία, έχοντας πετύχει και 4 γκολ.

Παράλληλα, οι περιπτώσεις των Σαμάτα και Ραχμάν κυλούν θετικότατα και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να κλείσουν οριστικά και αυτές οι δύο μεταγραφές, με τον ΠΑΟΚ να δείχνει πως παίρνει… μπρος στα μεταγραφικά του.

Ομάδα: