ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 June, 2023 - 17:43

Categories: 

«Βόμβες» από τον Πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα για Καμπάτσο!

Ακόμη περισσότερο… λάδι στη φωτιά έριξε ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, την στιγμή που είναι σε εξέλιξη οι τελικοί της Αδριατικής λίγκας με την Παρτίζαν!

Σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό της Σερβίας, ο Νεμπόισα Τσόβιτς έκανε ευθεία… επίθεση στον Ζόραν Σάβιτς για την υπόθεση του Φακούντο Καμπάτσο!

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» αποκάλυψε ότι ο Αργεντινός γκαρντ δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, εξαιτίας των καταγγελιών που έκανε ο τζένεραλ μάνατζερ των «ασπρόμαυρων», για τους οποίους άφησε αιχμές ότι είναι ομάδα του... κράτους.

Ο Ερυθρός Αστέρας είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Φακούντο Καμπάτσο τον Δεκέμβριο, αλλά λόγω του ban από την Ευρωλίγκα, έκανε το ντεμπούτο του στη διοργάνωση τον Μάρτιο.

«Για πρώτη φορά θα σας αποκαλύψω γιατί ο Καμπάτσο δεν έπαιζε στην Ευρωλίγκα. Γιατί, ο Ζόραν Σάβιτς ήταν… κρεμασμένος στην Ευρωλίγκα και έκανε συνεχώς καταγγελίες για την ομάδα μας. Εμείς, δεν βασιζόμαστε σε κρατικά κονδύλια και παρ’ όλα αυτά πήραμε τρεις τίτλους φέτος. Είχαμε καθυστερήσει τέσσερις μισθούς τη σεζόν 2020/21 και άλλους τρεις από τη σεζόν 2021/22. Οπότε, ξεκινήσαμε τη φετινή χρονιά με αυτά τα χρέη», ήταν τα λόγια του «ισχυρού άνδρα» του Ερυθρού Αστέρα στην «TV Prva».

Αυτή την στιγμή, στους τελικούς της Αδριατικής λίγκας η Παρτίζαν προηγείται 2-0 στη σειρά και την Κυριακή (18/6) θα διεξαχθεί το τρίτο ματς, στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα.