ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 May, 2022 - 15:14

Categories: 

«Δένει» Μπαρτζώκα για άλλα τρία χρόνια ο Ολυμπιακός

Η φετινή πορεία του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής (σ.σ.: κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, παρουσία στο Final-4 της Euroleague και πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της Basket League) είναι έργο και της διοίκησης και των παικτών, αλλά κυρίως του προπονητή της ομάδας. Όλοι έχουν σημαντικό μερίδιο για την εξαιρετική πορεία. Αλλά ειδικότερα αυτό πιστώνεται και στον 57χρονο κόουτς. Με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Αντρεάνι, να δίνει την είδηση! Ο Μπαρτζώκας για άλλα 3 χρόνια στον Ολυμπιακό.

 

Η δικαίωση της επιλογής Μπαρτζώκα

Τον Ιανουάριο του 2020 ο Έλληνας προπονητής πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο Λιμάνι. Μολονότι η αποχώρησή του δεν είχε γίνει με καλό τρόπο, μετά από 6 χρόνια γύρισε. Για την ακρίβεια, υπέγραψε συμβόλαιο για 2,5 χρόνια. Αυτό σημαίνει πώς λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Ωστόσο, είναι δεδομένο πώς οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους. Τόσο οι «ερυθρόλευκοι» από τον Έλληνα προπονητή όσο και ο Μπαρτζώκας από την ομάδα της καρδιάς του. Πράγματι, δεν το έχει κρύψει ποτέ. Αξίζει να σημειωθεί πώς είναι πάνω από όλα φίλαθλος του Ολυμπιακού! Έχει καταφέρει να βάλει το Θρύλο στο σωστό δρόμο. Το δείχνει η πορεία, το δείχνουν τα αποτελέσματα.

 

Ο Ολυμπιακός «δένει» τον Μπαρτζώκα

Με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Αντρεάνι, να δίνει την Κυριακή το βράδυ την είδηση. Αναμενόμενη ήταν, αλλά έχει σημασία όταν την βλέπεις γραμμένη από έναν ξένο ρεπόρτερ. Ο Αντρεάνι τονίζει πώς «Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, για 2+1 χρόνια, με τον Ολυμπιακό μετά το τέλος του ελληνικού πρωταθλήματος. Η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι πολύ ευχαριστημένη από τη δουλειά του». Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει. Το δεδομένο είναι ένα, λοιπόν, όσον αφορά στους «ερυθρόλευκους» και τον άνθρωπο στον πάγκο τους. Ο Μπαρτζώκας για άλλα 3 χρόνια στον Ολυμπιακό.