ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 February, 2023 - 23:17

«Εξάσφαιρος» και ελκυστικός ο Θρύλος!

 

Στις θετικές εμφανίσεις , αλλά  και τις ευρείες νίκες μετά από καιρό επέστρεψε ο Ολυμπιακός συντρίβοντας με 6-1 τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης»  στην αναμέτρηση με την οποία ολoκληρώθηκε η 22η αγωνιστική της Super League και βρέθηκε μόνος τρίτος με 46 πόντους. Μία νίκη, την οποία είχαν άμεση ανάγκη οι «ερυθρόλευκοι» κυρίως για τη ψυχολογία τους που είχε πέσει στα τάρταρα μετά την βαριά ήττα με 3-0 από την ΣΕΚ στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου

Ο Μίτσελ προχώρησε σε ριζικές αλλαγές σε πρόσωπα και όπως φάνηκε , διαδραμάτισαν καταλυτικό ρόλο στην αγωνιστική μεταμόρφωση των Πειραιωτών, που πανηγύρισαν την πιο ευρεία φετινής τους νίκη στην Super League.

Με φουλ επιθετικούς προσανατολισμούς μπήκε στο ματς ο Ολυμπιακός, που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 9’. Ο Ροντινέι μετά από κούρσα από τα δεξιά σέντραρε στο ύψος της μικρής περιοχής όπου ο Μπακαμπού με κοντινό σουτ έγραψε το 1-0. Οι «ερυθρόλευκοι» ζευγάρωσαν τα τέρματά τους στο 45’ Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φοροτύνη, ο Παπασταθόπουλος κέρδισε στον αέρα τον Κοντογιάννη που επιχειρούσε έξοδο γράφοντας το 2-0 και έτσι πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ. Ο Παναιτωλικός μείωσε στο 49’ με τον Καρέλη, όμως οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν διάθεση για αστεία. Έτσι στο 61’ και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη, ο προωθημένος Χάμες με κεφαλιά πέτυχε το 3-1.

Συγκινητικός ο Κανός 

Ο Σέρχι Κανός συνδύασε με ένα υπέροχο γκολ την παρθενική του παρουσία στο «Γ. Καραϊσκάκης με την ερυθρόλευκη φανέλα, αξιοποιώντας την πάσα του Χάμες Ροντρίγκες.  Ένα γκολ – ποίημα, το οποίο ο 25χρονος άσος αφιέρωσε με λυγμούς στην αγαπημένη του μητέρα που έφυγε από την ζωή πριν από λίγες ημέρες. Μάλιστα ο Ισπανός εξτρέμ στο 75’ κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Χάμες Ροντρίγκες , με τον Κολομβιανό σούπερ σταρ να πανηγυρίζει το δεύτερό του τέρμα για το 5-1. Το … κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε ο Ματιέ Βαλμπουενά με υπέροχο σουτ για το τελικό 6-1.

 

Ομάδα: