ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 February, 2023 - 20:31

«Θέλει να συνεχίσει στην Στταντάρ Λιέγης ο Ζινκερνάγκελ»

Λάμπει με τις εμφανίσεις του ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ στο βελγικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Σταντάρ Λιέγης. Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Αύγουστο ο 29χρονος Δανός μέσος παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό στην βελγική ομάδα με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, διότι δεν χωρούσε στα αγωνιστικά πλάνα του τότε προπονητή των Πειραιωτών Κάρλος Κορμπεράν…

Με τον πρώην παίκτη της Νότιγχαμ να βρίσκει την αγωνιστική του Ιθάκη στη Σταντάρ Λιέγης καθώς  μέχρι στιγμής είναι εκ των κορυφαίων σε απόδοση παίκτης μετρώντας ήδη επτά γκολ και δύο ασίστ σε 17 εμφανίσεις του με τη φανέλα της στο πρωτάθλημα. Στο Βέλγιο μετέδωσαν πως ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ επιθυμεί να παραμείνει παίκτης της Σταντάρ Λιέγης.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα μεταδίδουν στη χώρα ο Δανός μεσοεπιθετικός θέλει να μείνει στο σύλλογο του Βελγίου και πλέον η πλευρά του θα πρέπει να βρει τη «χρυσή τομή» με τον Ολυμπιακό που ανήκει. Η τρέχουσα συμφωνία των δύο ομάδων αφορά τον δανεισμό του χωρίς οψιόν αγοράς, άρα για να συνεχίσει ο 29χρονος στη Λιέγη θα πρέπει να ικανοποιηθούν οι «ερυθρόλευκοι».

 

 

 

Ομάδα: