ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μελισσουργός

1 April, 2022 - 22:40

Categories: 

«Καθάρισε» για … πλέι – οφ η Αναντολού Εφές

Η Εφές υποδέχθηκε την Άλμπα για την 33η αγωνιστική της Euroleague , με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια σημαντική νίκη με 87-77 , χωρίς τον Βασίλιε Μίσιτς. 

Η Άλμπα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έχτισε νωρίς μια διαφορά 12 πόντων (12-24) στο 9’ αλλά οι Τούρκοι με ένα εξαιρετικό 2ο δεκάλεπτο μάζεψαν τη διαφορά στους 3 πόντους (36-39) με τη λήξη του πρώτου μέρους. 

Στο 2ο ημίχρονο ο εκπληκτικός Λάρκιν στην επίθεση και η γνωστή ενέργεια του Ντάνστον στην άμυνα αποδείχθηκαν παίκτες κλειδιά για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν που έφτασε στην ανατροπή με το παιχνίδι να τελειώνει στο 87–77 υπέρ της. 

Ο Λάρκιν με 28 πόντους ήταν ο MVP της αναμέτρησης , με τον Μπράιαντ να προσθέτει 14 πόντους και τον Μοερμάν 13 από πλευράς Εφές , που βρίσκεται πλέον στη 5η θέση της Euroleague με συνολικό ρεκόρ 15-11. 

Στην αντίπερα όχθη , από πλευράς Άλμπα ξεχώρισαν οι Ντα Σίλβα με 20 πόντους και Λο με 15. Οι Γερμανοί λύγισαν στο 2ο ημίχρονο σε ένα παιχνίδι που ήταν για αυτούς το πιο σημαντικό βαθμολογικά καθ’ όλη τη 3ετή πορεία τους στη διοργάνωση. Στο 11-15 πλέον η Άλμπα που με ενδεχόμενη νίκη της Μπάγερν κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα αποχαιρετάει και μαθηματικά τα πλέι-οφ.