ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 March, 2023 - 21:15

«Καθάρισε» με «πεντάρα» την πρόκριση ο ΠΑΟΚ στην Λαμία

Εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ συνέτριψε την Λαμία στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και ουσιαστικά σφράγισε από το πρώτο κιόλας ματς θέση για ένα ακόμη τελικό την τελευταία δεκαετία, όπου θα ψάξει το έβδομο τρόπαιο στην διοργάνωση στην ιστορία του.

 Με εκπληκτική εμφάνιση ο «Δικέφαλος» μετέτρεψε σε πάρτι τον πρώτο αναβληθέντα ημιτελικό και ουσιαστικά πήρε θέση για τον μεγάλο τελικό περιμένοντας τον αντίπαλό του που θα είναι ένας εκ των ΑΕΚ και Ολυμπιακού. Το παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής, αφού η διαφορά δυναμικότητας που χώριζε τα δύο συγκροτήματα ήταν πολύ μεγάλη. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Νάρει, για αν έρθει ο Κωνσταντέλιας στο 25’ να ζευγαρώσει τα τέρματα του ΠΑΟΚ. Ντάγκλας Αουγκούστο στο 62', Μπράντον Τόμας στο 67' και Ζόαν Σάστρε στο 69' μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς για τα ημιτελικά της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στην Τούμπα. Στο 86' το γκολ της τιμής από τον Ρούμπεν Μαρτίνεθ για το σύλλογο από τη Φθιώτιδα.

 

Ομάδα: