ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 November, 2023 - 17:58

«Καθάρισε» ξανά για την Αλκμάαρ ο φοβερός Παυλίδης

Με τον Βαγγέλη Παυλίδη να σκοράρει για ακόμα μία φορά φέτος, η Άλκμααρ είχε ένα εύκολο απόγευμα στο «AFASstadium», επικρατώντας άνετα με σκορ 3-0 της Φόλενταμ για την 13η αγωνιστική της Eredivisie!

Τα δύο διαδοχικά παιχνίδια χωρίς τέρμα στο ολλανδικό πρωτάθλημα... ήταν πολλά για τον Έλληνα «μπόμπερ», ο οποίος επέστρεψε στα γκολ και τις καλές εμφανίσεις, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του να πάρει το τρίποντο και παράλληλα να ανέβει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Ο 25χρονος διεθνής ήταν εκείνος που με κοντινή προβολή στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης έκανε το 2-0 και ενώ νωρίτερα στο πρώτο μέρος ο Φαν Μπόμελ είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μάρτινς Ίντι στο 58ο λεπτό.

Με το τέρμα αυτό, ο Παυλίδης έφτασε τα 16 γκολ στη φετινή σεζόν σε 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της