ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 April, 2022 - 22:53

Categories: 

«Καθάρισε» την παραμονή ο Ατρόμητος

 

Με μια τρομερή εμφάνιση που έδειξε πόσο ήθελε το ματς, ο εξαιρετικός Ατρόμητος πανηγύρισε σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο Αγρίνιο (3-2) απέναντι στον μαχητικό Παναιτωλικό για την 3η αγωνιστική των play out και είναι μια ανάσα από το να κλειδώσει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία!

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι έμειναν στους 32 βαθμούς με τρεις σερί ήττες, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 30 και ξέφυγαν στο +9 από τη Λαμία και την θέση που οδηγεί στα μπαράζ υποβιβασμού!

Στο μυαλό των κόουτς:

Ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1 και τον Ανέστη στην εστία. Λούι, Βργκοτς, Αντούνες και Κορνέλιους από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα, με δύο μπροστά τους τους Μάρτσενσον και Φλόρες. Ο Ντίας ήταν σε ρόλο δεκαριού, στα εξτρέμ οι Ντουάρτε και Νταγκό, με τον Βέργο στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Κρις Κόλμαν επέλεξε το 4-3-3 με τον Γιαννιώτη πάντα κάτω από τα δοκάρια. Οι Κιβρακίδης, Στρούγγης, Μαυρομμάτης και Καστεγιάνο τετράδα στην άμυνα, από τα δεξιά προς τα αριστερά. Οι Χαρίσης, Έρλινγκμαρκ και Σάλομον βρέθηκαν στον χώρο του κέντρου. Στα εξτρέμ ήταν οι Μουνίθ και Κλωναρίδης, ενώ μοναδικός προωθημένος ο Κουλούρης.

Το ματς