ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 June, 2022 - 22:19

Categories: 

«Καρέ» δανεικών στην προετοιμασία του Ολυμπιακού

Την οργάνωση του πλάνου της καλοκαιρινής προετοιμασίας έχουν άπαντες στο μυαλό τους πλέον στον Ολυμπιακό, ενόψει της έναρξης της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να επιχειρεί να κάνει το απαιτούμενο ξεσκαρτάρισμα, ώστε να διαπιστώσει πάνω σε ποιους μπορεί να ποντάρει βάσιμα στα πλάνα του

Κάτω από αυτό το πρίσμα ο Πορτογάλος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας αποφάσισε να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στους παίκτες που παραχωρήθηκαν ως δανεικοί από τον Ολυμπιακό στη διάρκεια της περασμένης περιόδου.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες που θα βρίσκονται στην έναρξη της προετοιμασίας είναι οι Λεονάρντο Κούτρης, Αχμέντ Χασάν, αλλά και οι δύο Σέρβοι, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Νίκολα Τσούμιτς.

Από ‘κει και πέρα, μέχρι στιγμής ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει δώσει ανάλογη πρόσκληση στους Πέπε, Μάξι Λοβέρα και Γιάννη Μασούρα.