ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 November, 2023 - 22:20

Categories: 

«Κατοστάρα» για τον Ολυμπιακό στο Μαρούσι με «καυτούς» Πίτερς και Κάνααν

Με κεκτημένη ταχύτητα από τις ευρωπαϊκές του νίκες στην διαβολοβδομάδα που πέρασε κόντρα σε Μακάμπι και Ερυθρό Αστέρα ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα από το κλειστό του Αγίου Θωμά όπου υπέταξε το Μαρούσι με 111-83. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας είχαν σε καταπληκτική βραδιά τους Κάνααν και Πίτερς που «πυροβολούσαν» ακατάπαυστα και αποτέλεσαν για ακόμη μία φορά τους σταθερούς πυλώνες σκοραρίσματος για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα (σ.σ. ο οποίος βραβεύτηκε από την νεοφώτιστη ομάδα των βορείων προαστίων λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα). Οι δυο ομάδες σχεδόν συμβάδιζαν μέχρι το 14’ όταν και το σκορ ήταν 32-32 . Από εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι έσφιξαν την άμυνά τους και με τους Κάνααν, Πίτερς, Παπανικολάου και Μπραζντέικις να βρίσκουν στόχο έκλεισαν το πρώτο μέρος με διαφορά 12 πόντων για το 41-53.

Ο Ολυμπιακός μπήκε και στο τρίτο δεκάλεπτο με διάθεση να καθαρίσει το ματς. Με καλάθια των Πίτερς και Κάνααν απέκτησε διαφορά 16 πόντων για το 43-59 στο 23’. Ενώ με συνεχόμενα τρίποντα των Κάνααν, Πίτερς και Παπανικολάου το σκορ εκτοξεύτηκε στο 56-79 στο 28’ και κάπου εκεί το ματς κρίθηκε.   Τα δεκάλεπτα: 21-24, 41-53, 62-81, 83-111.

 

 

Ομάδα: