ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 November, 2023 - 22:56

Categories: 

«Κατοστάρα» για τον Προμηθέα απέναντι στο Λαύριο

Τις υψηλές του πτήσεις συνέχισε για ακόμα μία φορά ο Προμηθέας, ο οποίος με την τρίτη (!) κατοστάρα στην εφετινή σεζόν, συνέτριψε με το επιβλητικό 100-73 το Λαύριο για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Basket League!

Η ήττα από το Περιστέρι bwin την προηγούμενη αγωνιστική αποδείχθηκε απλώς μια... παρένθεση για τους Πατρινούς, οι οποίοι χάρη σε ένα ονειρικό πρώτο ημίχρονο μρ 63 πόντους (!), έφτασαν άνετα στο 4ο ροζ φύλλο της σεζόν, πιάνοντας - έστω και προσωρινά - στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τον Ολυμπιακό (εκκρεμεί το παιχνίδι του Παναθηναϊκού).

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Χέιλ και Κάουαν, με τους δύο γκαρντ να ολοκληρώνουν το ματς με 24 και 22 πόντους αντίστοιχα, σε μια εξαιρετική για εκείνους εκτελεστική βραδιά. Από την άλλη, για το Λαύριο που έπεσε στο 3-2, Καστανέδα και Μουρ είχαν από 15 και 12 πόντους αντίστοιχα.