ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 January, 2022 - 22:11

Categories: 

«Κατοστάρα» ο Παναθηναϊκός με σούπερ Νέντοβιτς!

 

Την ανοδική πορεία και το καλό «φεγγάρι» στο οποίο βρίσκεται τις τελευταίες δύο εβδομάδες επιβεβαίωσε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 103-83 του Άρη στο ΟΑΚΑ, για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League!

Με τον Νεμάνια Νέντοβιτς να πραγματοποιεί ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και κάνοντας ρεκόρ πόντων στην καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα (28 πόντοι, 5/8 τρ.), οι «πράσινοι» - που είχαν προηγηθεί μέχρι και τους 23 πόντους - έκαμψαν την αντίσταση του μαχητικού Άρη και έφτιαξαν την ψυχολογία τους ενόψει της «διαβολοβδομάδας» που ακολουθεί στην Ευρωλίγκα!

Πέραν από τον 30χρονο Σέρβο γκαρντ, για το «τριφύλλι» ξεχώρισαν ακόμα οι Έβανς (17 πόντοι), Γουάιτ (16 πόντοι), Μποχωρίδης (14 πόντοι), ενώ θετική ήταν και η επιστροφή του Παπαγιάννη στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό με 7 πόντους, 6 ριμπαόυντ και δύο μπλοκ. Στα... ρηχά κινήθηκε ο Γιόβιτς, που πάντως σε μερικές φάσει έδειξε ψήγματα του ταλέντου του (4 πόντοι, 4 ασίστ).

Ο Άρης, που «λύγισε» στο τέλος και ενώ είχε μειώσει μέχρι τους 7 πόντους, έπεσε στη δέκατη θέση με ρεκόρ 5-7, ενώ διακρίθηκαν οι Χάνλαν και Κέλι με 25 και 15 πόντους αντίστοιχα.