ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 January, 2023 - 21:20

Categories: 

«Καυτός» ο Ολυμπιακός ενόψει Ρεάλ Μαδρίτης!

 

Την ξέφρενη και αήττητη πορεία του στη φετινή Basket League συνέχισε ακάθεκτος ο Ολυμπιακός, ο οποίος διέλυσε με 97-60 τον Απόλλωνα Πάτρας στο ΣΕΦ για τη 12η αγωνιστική, λίγες μέρες πριν τη μεγάλη εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (Παρασκευή 20/1, 21:00) για την Ευρωλίγκα.

Μετά από ένα αρκετά νωθρό πρώτο δεκάλεπτο στο οποίο και οι Πατρινοί εμφανίστηκαν πολύ ανταγωνιστικοί, οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν την απόδοσή τους σε άμυνα και επίθεση, επιβάλλοντας την ανωτερότητά τους και φτιάχνοντας μεγάλες διαφορές που δεν θα ήταν δυνατό να καλυφθούν από πλευράς φιλοξενούμενων.

Έτσι, ο Ολυμπιακός παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 12-0, ενώ ο Απόλλων έμεινε 10ος, με 3 νίκες, 9 ήττες και χωρίς να έχει πάρει ακόμα το πρώτο του εκτός έδρας ροζ φύλλο.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Πάπας (16π με 4/6 τρίποντα) και Βεζένκοφ (double-double με 15π και 10 ριμπάουντ), ενώ για τους φιλοξενούμενους άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του ο Βιρτζ (16π, 4 ασίστ, 4 ριμπάουντ).

 

Ομάδα: