ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 August, 2023 - 16:37

Categories: 

«Κλείνει» τον Σαντιάγκο Εζέ ο Ολυμπιακός!

 

Αντίστροφα για την αποχώρησή του από την Ουρακάν, με προορισμό την Ελλάδα για να γίνει μέλος του Ολυμπιακού φαίνεται πως μετράει ο Σαντιάγκο Έζε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Αργεντινή, οι Πειραιώτες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα του νεαρού αμυντικού μέσου και, μάλιστα, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι προσφέρουν περίπου 4 εκατ. ευρώ για το 80 ή το 90% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων, όμως θεωρείται θέμα χρόνου να συμβεί αυτό και ο 21 ετών ποδοσφαιριστής να πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα, να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Μάλιστα, κάποια ρεπορτάζ κάνουν λόγο για «κρίσιμες ώρες» για το μέλλον του Έζε, ο οποίος είχε βρεθεί ένα βήμα πριν τη μεταγραφή στην Άντερλεχτ που τελικά δεν προχώρησε και τώρα φαίνεται πως προβάρει τα ερυθρόλευκα.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έχει συνδεθεί ξανά με τον Ολυμπιακό και αποτελεί ελκυστική περίπτωση, καθώς έχει ήδη 121 συμμετοχές με εννέα γκολ και οκτώ ασίστ πριν καν συμπληρώσει τα 22 του χρόνια.

Συμβόλαιο έχει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024, με το Transfermarkt να τον κοστολογεί στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ.