ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 January, 2022 - 21:55

Categories: 

«Κλείνει άμεσα στην Πόρτο ο Σεμέδο»

Σύμφωνα με το «SIC Noticias» στην Πορτογαλία, ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι μια… ανάσα από την Πόρτο. Θα «μετακομίσει» στους «Δράκους» με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι. Μια διαδικασία που θα επιφέρει στον Ολυμπιακό έσοδα της τάξης του ενός εκατομμυρίου. Αυτό θα είναι το ποσό του ενοικίου που θα καταβάλει η ομάδα του «Ντραγκάο» στους πρωταθλητές Ελλάδας. Αφορά το διάστημα ως το φινάλε της φετινής σεζόν. Αλλά το deal ανάμεσα στα δύο κλαμπ δεν περιλαμβάνει μόνο αυτό!

Υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι

Το θέμα που υπήρχε στις συζητήσεις των δύο συλλόγων αναφορικά με την υπόθεση του Σεμέδο ήταν η υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Οι πρωταθλητές Ελλάδας το είχαν βάλει ως απαραίτητο όρο, για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Αν δεν υπήρχε ένα δεδομένο ποσό που θα έπρεπε να καταβάλλουν οι Πορτογάλοι στους «ερυθρόλευκους», τότε δεν υπήρχε περίπτωση τα δύο κλαμπ να καταλήξουν σε συμφωνία.

Τελικά, όπως αναφέρει και το «SIC Noticias», το ποσό της υποχρεωτικής οψιόν αγοράς είναι ένα ποσό ανάμεσα στα 4 και τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Οι δύο ομάδες είναι στις τελικές επαφές για να ολοκληρωθεί 100% η συμφωνία και να μπει ο 28χρονος στόπερ στο αεροπλάνο με προορισμό τον πορτογαλικό Βορρά. «Ο Σεμέδο κλείνει άμεσα στην Πόρτο».