ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

31 August, 2022 - 20:53

Categories: 

«Κρούση της Μακάμπι Χάιφα για τον Κούντε»

Σε μία καίρια χρονικά στιγμή όπου στον Ολυμπιακό αναζητούν τρόπου ώστε να απεμπλακούν από το σοβαρό ζήτημα υπεραριθμίας στις θέσεις των ξένων μη κοινοτικών παικτών, που καταλαμβάνουν θέση στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, έρχεται το ενδιαφέρον της Μακάμπι Χάιφα για τον Πιέρ Κούντε.

Ρεπορτάζ από το Ισραήλ αναφέρει ότι οι Πρωταθλητές της χώρας εξετάζουν με θετικό σκεπτικό την περίπτωση του διεθνούς Καμερουνέζου μέσου του Ολυμπιακού. 

Η ιστοσελίδα «WAZ» τονίζει στη Μακάμπι έχουν εξαιρετική άποψη για τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο αντιμετώπισαν στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Θυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες έχουν σοβαρό πρόβλημα με τις θέσεις ξένων, αφού είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που δεν είναι κάτοχοι κοινοτικού διαβατήριου. Έτσι δεν αποκλείεται να γίνει μία προσπάθεια να αδειάσουν θέσεις και ο Κούντε είναι παίκτης που δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο.