ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 February, 2023 - 20:14

Categories: 

«Κόλλησαν» στο ....μηδεν Λεβαδειακός και Παναιτωλικός

Παρουσιάστηκαν κατώτεροι της περίστασης και κόλλησαν στο μηδέν Λεβαδειακός και Παναιτωλικός, για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Σε ένα ματς χωρίς ρυθμό και με ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, παίρνοντας από έναν βαθμό. Σημαντικό ρόλο στο ότι δεν παρακολουθήσαμε ποιοτικό παιχνίδι έπαιξε και ο πολύ έντονος άνεμος, ο οποίος δυσκόλεψε πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Έτσι, μετά το τελικό 0-0, ο Λεβαδειακός έφτασε τους 14 βαθμούς και άφησε πίσω του στην τελευταία θέση τη Λαμία, ενώ έμεινε χωρίς νίκη για ένατη διαδοχική αγωνιστική. Όσο για τον Παναιτωλικό, δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στη νίκη της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στον Ιωνικό, φτάνοντας τους 28 βαθμούς και παραμένοντας στην 7η θέση της βαθμολογίας.