ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 September, 2023 - 00:49

Categories: 

«Κόλλησε η Μαρσέιγ κόντρα στην Ναντ!

Στραβοπάτημα (1-1) -ιδίως λόγω εξέλιξης- για τη Μαρσέιγ στην έδρα της Ναντ!

Οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Ligue 1 και η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, προηγήθηκε μόλις στο 4'. Σκόρερ ο Σαρ, ο οποίος πήρε το «ριμπάουντ» και βρήκε δίχτυα με διαγώνιο τελείωμα από θέση μέσα δεξιά.

Το έργο των Μασσαλών έγινε ακόμα πιο εύκολο στο 9', αφού ο Μεπιγού των γηπεδούχων αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Κι όμως -ενώ, όπως είναι φυσιολογικό, η ομάδα του Μαρθελίνο αύξησε την πίεσή της- η Ναντ έφτασε στην ισοφάριση με το γυριστό του Μοχάμεντ στο 39'.

Η Μαρσέιγ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο δεύτερο μέρος, έφτιαξε φάσεις, χωρίς όμως να βρει το γκολ της νίκης. Έτσι, έφτασε στους 8 βαθμούς που την ανέβασαν προσωρινά στην κορυφή, με πολλές ομάδες όμως να την ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής και με ματς λιγότερο. Μόλις ο δεύτερος βαθμός για τη Ναντ.

Ομάδα: