ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 July, 2023 - 19:42

Categories: 

«Λανς και Μονπελιέ θέλουν Γκαρσία!»

Στη Γαλλία δίνουν και παίρνουν και σήμερα (15/07) τα δημοσιεύματα για τον Λιβάι Γκαρσία! Μάλιστα, η… χάρη του επιθετικού της ΑΕΚ έφτασε μέχρι την ''Equipe'', με τη γαλλική εφημερίδα να επιβεβαιώνει το έντονο ενδιαφέρον της Λανς, τονίζοντας ότι τον παρακολουθεί πάντα και η Μονπελιέ!

Η Λανς, θυμίζουμε, πούλησε στη Λειψία τον Λοΐς Οπεντά και αναζητά τον αντικαταστάτη του 23χρονου Βέλγου στράικερ. Η κορυφαία γαλλική εφημερίδα, λοιπόν, επιβεβαιώνει ότι ο Λιβάι βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των «λανσουά», σημειώνοντας: «Τον έχουν τσεκάρει και έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που αναζητούν». Προσθέτει, ωστόσο, ότι, παρά τις αναφορές, η Λανς δεν έχει κάνει ακόμα επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ για τον Λιβάι και στέκεται και στο ενδιαφέρον της Μονπελιέ.

Τις τελευταίες ώρες γράφτηκε στη Γαλλία πως η Λανς έκανε πρόταση στην ΑΕΚ για το «βαρύ πυροβολικό» της ύψους 17 εκατ. ευρώ, με την «Ένωση» να απαντάει αρνητικά, εκτιμώντας ότι η αξία του Λιβάι είναι αρκετά μεγαλύτερη. Υπενθυμίζεται, εξάλλου, ότι η ΑΕΚ έχει το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη, με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ να διατηρεί το 40%. Αξίζει να σημειωθεί, δε, ότι η γαλλική ομάδα φέρεται να είχε κάνει πρόταση στην ΑΕΚ πρόσφατα και για τον Μουκουντί στα 8 εκατ. ευρώ, η οποία επίσης απορρίφθηκε!

Η υπόθεση του Λιβάι Γκαρσία, πάντως, είναι ξεκάθαρη και δεν έχει αλλάξει. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, άλλωστε, έχει τονίσει σε όλους τους τόνους ότι ο διεθνής επιθετικός από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο δεν είναι προς πώληση. Σε κάθε περίπτωση, στην ΑΕΚ εκτιμούν πως αν ο Λιβάι κάνει μια ανάλογη με την περσινή σεζόν και έχει και μια καλή παρουσία στην Ευρώπη, η τιμή του θα εκτοξευτεί. Ήδη στην «Ένωση» θεωρούν ότι και τα 20 εκατ. ευρώ είναι λίγα για έναν παίκτη σαν αυτόν.

Ομάδα: