ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 January, 2024 - 21:53

Categories: 

«Λύγισε» ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία κόντρα στην Τόφας

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (16/1). Η ομάδα του Φώτη Τακιανού δεν τα κατάφερε για δεύτερη φορά στην έδρα της απέναντι στην Τόφας, η οποία πέρασε με 84-71 από το Παλατάκι για να κάνει το 2-1 στη σειρά των Play-In του Basketball Champions League και να πάρει την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης.

 

Ο Δικέφαλος του Βορρά πλήρωσε την κακή του επιθετική λειτουργία στη διάρκεια της τρίτης περιόδου, όπως και την απουσία του τραυματία Τζάστιν Άλστον, ενώ είχε μία λιγότερη επιλογή στις θέσεις των ξένων, μετά την αποδέσμευση του Κένταλ Σμιθ.

 

Ο Έλβαρ Φρίντρικσον (18 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ) και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης (17 πόντοι, 3 ριμπάουντ) τράβηξαν το κάρω στην επίθεση, αλλά δεν είχαν συμπαράσταση από κάποιον άλλο συμπαίκτη τους. Αντίθετα, η Τόφας είχε τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, με κορυφαίο τον Όστιν Γουάιλι, ο οποίος σημείωσε double-double με 11 πόντους και 17 ριμπάουντ.

 

Ομάδα: 
Διοργάνωση: