ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 June, 2023 - 14:36

Categories: 

«Μάχιμος» ο Βεζένκοφ!

 

Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα νέα που προκύπτουν στον Ολυμπιακό όσον αφορά την πορεία αποθεραπείας του Σάσα Βεζένκοφ.

 

Ο MVPτης φετινής Ευρωλίγκα συμμετείχε κανονικά στην σημερινή (14/6) τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει του τέταρτου τελικού με τον Παναθηναϊκό σε αντίθεση με τον Κώστα Παπανικολάου, που παραμένει εκτός.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ, θυμίζουμε, έσφιξε τα δόντια και έπαιξε στον τρίτο τελικό, παρά το γεγονός ότι ακόμη … κουβαλούσε το πρόβλημα τραυματισμού που κληρονόμησε κατά την διάρκεια του δεύτερου τελικού του ΟΑΚΑ. Πλέον υπολογίζεται κανονικά από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος, ωστόσο, πρέπει να αντιμετωπίσει τώρα τον τραυματισμό του Παπανικολάου.

Ο 33χρονος διεθνής φόργουορντ και αρχηγός των νταμπλούχων έχει διαγνωστεί με θλάση πρώτου βαθμού και δεν μπήκε για τρίτη μέρα σε ρυθμό προπονήσεων. Γεγονός το οποίο ελαχιστοποίησε ή για να είμαστε πιο ακριβείς εξαφάνισε κάθε πιθανότητα συμμετοχής του στον τέταρτο τελικό του ΟΑΚΑ.

 

 

Ομάδα: