ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 November, 2023 - 17:18

Categories: 

«Μισός» ο Παναιτωλικός στο Φάληρο

 

Μετ’ εμποδίων ολοκλήρωσε ο Παναιτωλικός την προετοιμασία του για τις ανάγκες της εκτός έδρας δοκιμασίας του κόντρα τον Ολυμπιακό.

Ο Λεβάν Σενγκέλια επέστρεψε με πρόβλημα τραυματισμού από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Γεωργίας και τέθηκε νοκ-άουτ, ενώ ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Αλέξανδρο Μαλή, που είχε αποχωρήσει με πρόβλημα από το προ δύο εβδομάδων παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και δεν είναι έτοιμος.

Εκτός παραμένουν ο εδώ και καιρό τραυματίας Καρέλης και ο Μπακάκης, ενώ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο τερματοφύλακας Ζοέλ Γκρατερόλ, λόγω καθυστερημένης επιστροφής από την εθνική Βενεζουέλας.

 

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ντίας, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπρ. Ντουάρτε, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Πέδρο, Στάιτς, Λιάβας, Μπαλντασάρα.