ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 July, 2023 - 19:22

Categories: 

«Μπάσιμο» Ολυμπιακού για τον Ράφα Μιρ

 

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται στον Ολυμπιακό με φόντο την όσο το δυνατόν ποιοτικότερη ενίσχυση του έμψυχου υλικού σε όλες τις γραμμές.

Ένα νέο όνομα προστέθηκε στην μεταγραφική λίστα των «ερυθρόλευκων» για την γραμμή κρούσης.  Ο λόγος γίνεται για τον Ράφα Μιρ. Ο 26χρονος επιθετικός ανήκει στη Σεβίλλη και έχει ακόμα συμβόλαιο τεσσάρων ετών με το «συγκρότημα» της Ανδαλουσίας. Ο Ισπανός φορ προέρχεται από μία «γεμάτη» σεζόν με την κάτοχο του Europa League, έχοντας σημειώσει 8 τέρματα και έχοντας μοιράσει μία ασίστ σε 36 εμφανίσεις σ’ όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο, πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση για τον Ολυμπιακό, λόγω του υψηλού του «κασέ».

Τη δεδομένη στιγμή, πρώτος στόχος των «ερυθρόλευκων» παραμένει ο Μάρκος Αντρέ.  Ο 26χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός θέλει να αποχωρήσει από τη Βαλένθια, οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει πρόταση, ωστόσο, η εμπλοκή της Αλαβές έχει αυξήσει το δείκτη δυσκολίας.

Ομάδα: