ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 July, 2023 - 17:31

Categories: 

«Μπάσιμο» Ολυμπιακού για Χίγκινς!

 

Σε όλα τα … μέτωπα παίζει δυνατά ο Ολυμπιακός όσον αφορά τη γενικότερη προσπάθεια ουσιαστικής του ενίσχυσης με φόντο τη ερχόμενη ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν. Μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητες για την μεταγραφική δραστηριότητα των νταμπ΄λούχων Ελλάδας αποτελεί η ενίσχυση στη θέση «2».

Με άμεση συνέπεια σε καθημερινή βάση να προκύπτουν όλο και νέα ονόματα στο προσκήνιο για λογαριασμό της «αρμάδας» του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Σύμφωνα, με δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Κόρι Χίγκινς οποίος αποτελεί ένα δυνατό όνομα για τις ομάδες που επιθυμούν να ενισχύσουν την περιφερειακή τους γραμμή με έναν πολύ καλό και αξιόπιστο σουτέρ.

Ο 34χρονος Αμερικανός γκαρντ έχει συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα, ωστόσο οι πιθανότητες να αποχωρήσει από τους «Μπλαουγκράνα» είναι αρκετές . Η σεζόν που πέρασε δεν ήταν και τόσο ευχάριστη, δεδομένου ότι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και έχασε το τελικό κομμάτι της χρονιάς

Ομάδα: